VIDEO  Neredi na utakmici između Birminghama i Aston Ville

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Birmingham je pobijedio s 2-1, a nakon utakmice su se navijači Birminghama u velikom broju probili na igralište. Trenutak u kojem su se odlučili na takav potez i bacanje baklji prema prema fanovima Aston Ville i preko ljudskog zida koji je stvorila interventna policija, koja se u tren postrojila na travnjaku, baš i nije bio idealan, piše nacional.hr.

Ranije istog dana su princ William, David Beckham i premijer David Cameron pokušali na predstavljanju engleske kandidature za organizaciju Svjetskog prvenstva 2018. godine FIFA-ine dužnosnike u Zürichu šarmirati i uvjeriti kako je baš Engleska idealan kandidat za domaćinstvo Mundijalu za osam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scene na St. Andrews stadionu vjerojatno nisu baš ono što su imali na umu u svojem predstavljanju, iako se može pretpostaviti da događaji u Birminghamu neće utjecati na izglede Engleske za osvajanjem domaćinstva SP-u 2018. godine.

U svakom slučaju, bacanje baklji na teren i trganje stolica od strane navijača Aston Ville podsjetile su englesku javnost na navijački pokret 80-tih godina prošlog stoljeća. Policija je netom nakon utakmice uhitila petoricu navijača.

 

Vezani članci