VIDEO  Boysi teško ozlijedili policajca!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Letjele su sjedalice i baklje, sijevali pendreci, a u neredima je jedan policajac navodno ostao bez oka! Nemile scene nastavile su se i nakon utakmice kojom je Dinamo potvrdio peti uzastopni naslov prvaka. Čim je sudac Svilokos označio kraj prvog poluvremena dvoboja Dinama i Hajduka na istočnoj tribini maksimirskog stadiona je došlo do manjeg okršaja navijača s redarima i policijom, no zapravo se samo 'zapalio fitilj', dok je 'bomba' eksplodirala na sjevernoj tribini na kojoj se okupljaju najžešći navijači Dinama Bad Blue Boysi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je potvrdila da je u tučnjavi teže ozlijeđen jedan plavac, a neslužbene informacije govore da je ostao bez oka, kao i da je u bolnici završio i jedan navijač s ozljedama teškim po život.



Navijači su plavce zasuli bakljama i sjedalicama, zbog čega su se interventni policajci povukli s tribine, ali se ubrzo vratili s pojačanim snagama te 'primjenom sredstava prisile' primirili situaciju.


No žestoki neredi su se nastavili i nakon utakmice na ulicama u krugu stadiona koje su bile pune ozlijeđenih ljudi, krvi, kamenja i razbijenog stakla.

Net.hr

Vezani članci