VELEŽ KRENUO S PRIPREMAMA Dudić nam otkrio cilj za proljeće i koji još igrač dolazi među 'Rođene'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši Veleža danas su krenuli s pripremama za nastavk sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine. Nakon obavljene prozivke trener Feđa Dudić poveo je igrače na prvi ovogodišnji trening. Do 3. veljače 'Rođeni' će trenirati u Mostaru, a onda putuju u Antalyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnjoj prozivci pojavilo se 27 igrača:

Slaviša Bogdanović, Faris Ribić, Marko Jovičić, Denis Zvonić, Mehmed Ćosić, Tarik Isić, Haris Ovčina, Slaviša Radović, Samir Zeljković, Adin Bajrić, Omar Pršeš, Đani Salčin, Ajdin Drina, Edo Vehabović, Dino Hasanović, Samir Radovac, Nemanja Anđušić, Demir Peco, Alen Dejanović, Brandao de Souza, Dženan Zajmović, Arman Džanković, Dženit Hajdarević, Obren Cvijanović, Nermin Haskić i Dževad Sijamija.

Feđa Dudić

"Došao nam je napadač Haskić te vratar Marko Jovičić. Radimo na još jednom ombrambenom igraču i to nam je cilj do kraja prijelaznog roka, negovo dovođenje. Salčin također ostaje s nama još pola godine na posudbi, to je dogovoreno sa Sarajevom. Od novih igrača treba istaknuti i mladog Adina Bajrića koji je s nama već dva mjeseca i sada će dobiti pravo nastupa. Što se tiče odlazaka, njih može biti jedino ako u klub stigne neka zadovoljavajuća ponuda", kaže nam trener Veleža.

O ciljevima u proljetnom djelu Dudić kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj je probati u svakoj utakmici ići na pobjedu i vidjeti možemo li se u prvenstvu primaknuti što više. Što se tiče Kupa, naš cilj je otići do samog kraja. Vidjet ćemo što će nam ždrijeb donijeti. Najvažnije je dobro se spremiti i da nemamo ozlijeđenih, da kompletni odradimo pripreme. To će biti preduvjet za nešto više", rekao je Dudić za Hercegovina.info.

Prvu kontrolnu utakmicu Velež će imati  22. siječnja protiv Hajduka na Poljudu, a osim Splićana ima još sedam dogovorenih prijateljskih susreta. 26. siječnja Velež igra protiv Širokog Brijega, a 2. veljače protiv GOŠK-a. U Antalyi će Mostarci odigrati tri utakmice, a generalku će igrati 19. veljače protiv Posušja u Mostaru.

Vezani članci