VELEŽ I ŠIROKI U ZANIMLJIVOM TERMINU Objavljen raspored utakmica četvrtog kola Premijer lige BiH

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je u svom službenom sustavu Comet objavio raspored utakmica četvrtog kola Premijer lige BiH, u kojem se može primijetiti jedan vrlo zanimljiv termin jednog od derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

idućeg vikenda na rasporedu su utakmice četvrtog kola. Igrat će se tijekom tri dana za produženi vikend, a iako se radi o četvrtom kolu, skoro nitko od ekipa nije kompletirao dosadašnji broj predviđenih utakmica zbog odgoda i nastupa u Europi, piše Klix.

Ono što se izdvaja među ostalim mečevima, jeste termin derbija između Veleža i Širokog Brijega. Utakmica na stadionu Rođeni igra se u nedjelju od 21:30, što je najkasniji termin ikada jedne premijerligaške utakmice.

Nikada ranije utakmice nisu počinjale nakon 21 sat, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovo ostati jedinstven slučaj, ili će organizatori natjecanja i u budućnosti prakticirati ovaj kasni termin.

Na teren bi prvi put trebao i branitelj duple krune, ekipa Zrinjskog. Plemići su zbog odličnog europskog niza odgodili utakmice prva tri kola, a kako pravila nalažu, sada će morati na teren i to domaćom utakmicom protiv GOŠK-a. Ove dvije momčadi zamijenile su domaćinstva pa se prvi duel igra u Mostaru.

Subota:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17:00 Zvijezda 09 - Sloga Meridian

20:45 Posušje - Željezničar

Nedjelja:

19:30 Borac - Igman

20:00 Zrinjski - GOŠK

21:30 Velež - Široki Brijeg

Ponedjeljak:

17:00 Tuzla City - Sarajevo

Vezani članci