Velagić: Postoji interes za naše nogometaše

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Zbog toga i potraga za kvalitetnim igračkim pojačanjima intenzivna je već duži period. Pravila našeg najmasovnijeg natjecanja su takva da u kupu ne mogu nastupati igrači koji su bili u zapisniku utakmica tog natjecanja u ovoj sezoni, te nam je to u dobroj mjeri i usmjerilo potragu. Osim toga postoji zanimanje inozemnih klubova za našeg golmana Senedina Oštrakovića, ali isto tako i za Pericu Ivetića, Šefku Okića i Damira Rovčanina. Svi oni su igrači pod ugovorom i samo ukoliko financijska ponuda za njih bude zadovoljavajuća za klub oni će moći napustiti naše redove, ističe Velagić i dodaje:

- Međutim, mi smo obavili razgovor već sa desetak nogometaša, kako na ovim pozicijama za koje postoji zanimanje za naše igrače, ali isto tako i za deficitarnu poziciju napadača. Naravno to je jedan širi krug i toliki broj igrača neće doći u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah da kažem da nijednu informaciju vezano za imena igrača koja bi nas mogla pojačati nećemo objavljivati do prozivke, koju je stručni stožer zakazao za srijedu 11. siječnja u 10.00 sati. Do sada smo se držali politike da se nitko ne licitira imenom našeg kluba, ali isto tako ni mi da preko medija ne vršimo pregovore. Postoji mjesto, vrijeme i način gdje se to obavlja. Mislim da svi igrači sa kojima smo razgovarali ili razgovaramo mogu donijeti kvalitet više našem klubu, ali isto tako i ligi.

Nažalost, u ovom trenutku nemamo adekvatne igrače u našem juniorskom pogonu koji bi mogli odgovoriti zahjevima Premier lige, te smo primorani pojačati se igračima koji nisu iz naše škole nogometa. Ipak, posljednjih dva mjeseca i po tom pitanju obavljaju se opsežne pripreme i taj posao će biti definiran veoma brzo, tako da od siječnja i po tom pitanju napravimo jedan veliki zaokret u radu. Rezultate toga moći ćemo imati tek za godinu ili više, naglašava sportski direktor „Rođenih".

fkvelez.ba

Vezani članci