Vaha: 'Ne razumijem što navijači žele? Da im pomažem u tjeranju čovjeka koji me doveo!?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
S Dinamovim trenerom smo razgovarali u uredu sportskog direktora Zorana Mamića na katu, onaj Vahida Halilhodžića je pokraj svlačionica pod jugom. Na stolu hrpa pisama. Jedno je specifično: Čovjek moli 26.000. Kuna, srećom, ne eura.

Primatelj se 'buni’ zbog nečeg drugog:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tempo je ubitačan. Bio sam se opustio šest-sedam mjeseci, možda i malo ulijenio, htio se odmoriti od nogometa. Međutim, ovdje su me odmah ubacili u punu brzinu, moraš ići 200 na sat. U dva mjeseca sam dobio samo jedan slobodan dan i skoknuo na more, je l’ tako, Zoki?

- Pa, meni se čini da ih je bilo barem deset!

Nasmijao se i Vahid:

- Ovaj je gori od brata! Samo da mi ne skinu od plaće...

Nakon toga krenuli smo s brzopoteznim pitanjima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O HAJDUKU

- U veljači slavi stoti rođendan, svim silama nastoji svrgnuti Dinamo. Uvažavamo ga, shvaćamo ozbiljno.

O GAZDI

- Neka u svlačionici svrati kadgod poželi, ja mu ne branim. Gazda ima sva prava. Nisam vjerovao da Zdravko toliko voli nogomet, a Dinamo mu je opsesija, važniji od njega samoga.

O LOPOVIMA

- Nismo mi razglasili da su nas pohodili kradljivci, javili smo tek policiji. Meni nije nestalo ništa. Ja sam siromašan. A znanje se ionako ne krade.

O NAVIJAČIMA

- Posjetili su me u nedjelju, zašto ne, treninzi su otvoreni. Nisam ih sasvim razumio: misle da ću im pomoći u tjeranju čovjeka koji me doveo!? Nezahvalno je to i opasno područje. Jednom sam u PSG-u bio između dvije vatre, publike i predsjednika, pa sam kriv ispao ja! Dinamu se događa mnogo lijepoga, rat ne koristi nikome.

O IZLASCIMA

- Momci smiju biti vani do 23.00, najduže do 23.30, osim ako ne zamole. Ne kontroliram i ne špijuniram - teško onome tko izigra povjerenje!

O GLEDATELJIMA

- Očekujem da će Brugge privući gledatelja koliko i Villarreal, najmanje 20.000. Zapravo privlači Dinamo! Hrvatsku je protiv Norveške pratilo 3.000, što je nezamislivo za selekciju iz svjetskog Topa 10. Trebali biste biti ponosni i pomoći toj fenomenalnoj garnituri, ne joj okretati leđa.

izvor: jutarnji list

Vezani članci