U Zrinjskom optimizam uoči gostovanja Olimpica

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
„Očekuje nas dosta zahtjevna utakmica. Olimpic je kvalitetna ekipa, koja posebno dobro igra na gostovanjima. Najveća prijetnja dolazi od strane njihova dva napadača, Hiroša i Pliske. Međutim, mi znamo kako ih zaustavimo, kao i u svakoj utakmici i sutra demo na pobjedu. U sastavu neće biti nekih velikih promjena u odnosu na prethodne utakmice, jedini van stroja je Gagro, koji ima problema sa preponama, dok su ostali u konkurenciji. U proteklih nekoliko utakmica, i pored brojnih prilika, nismo davali puno golova i to je nešto što ćemo sutra nastojati promijeniti", kazao je trener Zrinjskog Slaven Musa, piše pogled.ba.

Kapetan Zrinjskog Damir Džidić također vjeruje da Zrinjski može do sva tri boda u duelu s Olimpicom. „Nalazimo se u dobroj formi i već smo sada ostvarili cilj postavljen pred početak drugog dijela sezone. Ne bih se složio sa nekim natpisima u medijima kako više nemamo imperativ za pobjedama. Mi u svakoj utakmici želimo pobijediti, a takav je slučaj i pred utakmicu sa Olimpicom. Ekipa izgleda sve bolje i bolje iz dana u dan. U Prijedoru smo imali samo jedan loš dan i nijednom se igraču ne može ništa zamjeriti. Taj poraz nas nije puno poremetio, te ćemo u nastavku sezone pokazati da smo ekipa za sami vrh", istaknuo je Damir Džidić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Zrinjski - Olimpic igra se u subota u 19:30 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom. U subotu u 17 sati sastaju se Sloboda - Borac, Budućnost - Rudar, Drina - Široki Brijeg, Velež - Leotar, Slavija - Travnik i Sarajevo - Zvijezda, dok je susret Čelik - Željezničar na rasporedu u 20 sati.

Vezani članci