Trener Zrinjskog nezadovoljan bodovnim učinkom, protiv Čelika očekuje pobjedu

Vidi originalni članak

Komentirajući izvedbe njegove momčadi u prvih osam kola domaćeg prvenstva trener Zrinjskog Hari Vukas kazao je kako nije zadovoljan onim što su njegovi nogometaši do sada pokazali na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinjski je u osam dosadašnjih susreta upisao tri domaće pobjede no s pet gostovanja "Plemići" su donijeli samo 4 od mogućih 15 bodova.

https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/videos/447919232486320/

- Ja kao trener imam najveću odgovornost i kao trener mogu potvrditi da to nije to. Sigurno je da nas je poraz u Bijeljini dosta poljuljao. Nismo ga očekivali. Ako me pitate za osam kola odigranih do sada moram reći da je moglo i moralo bolje - kazao je Vukas na konferenciji za novinare uoči susreta 9. kola Premijer lige BiH Zrinjski – Čelik.

Sigurna pobjeda u Kupu prije dva dana nad Zvijezdom iz Gradačca (4:0), po Vukasovim riječima, popravila je atmosferu u momčadi.

Po njegovim riječima, nogometaši Zrinjskog u taj su susret ušli maksimalno angažirano, postigli su rani gol i nakon toga nije bilo problema privesti utakmicu kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi domaći susret s Čelikom, koji je na startu prvenstva gostujućim pobjedama nad Širokim Brijegom i Veležom pokazao da može biti iznimno neugodan protivnik.

- Čelik je neugodna ekipa s par kvalitetnih pojedinaca koji svakome mogu napraviti probleme. Ipak, kvaliteta je na našoj strani, igramo pred domaćom publikom i nadam se da ćemo uz njihovu podršku uspjeti doći do nova tri boda - dodao je Vukas.

Zbog ozljede izvan konkurencije su i dalje Mario Tičinović, Kristijan Stanić i Pero Stojkić, a novo pojačanje Zrinjskog Luis Ibanez još nema pravo nastupa.

Utakmica HŠK Zrinjski – NK Čelik igra se u nedjelju od 16:30 sati uz izravan prijenos na Moja tv.

Vezani članci