TEŠKA SITUACIJA Željezničar ostao bez rukovodstva kluba, pa onda izabran novi predsjednik

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nazif Hasanbegović je novi predsjednik Fudbalskog kluba 'Željezničar'. Ova odluka donesena je na današnjoj redovnoj sjednici Skupštine kluba s Grbavice, saznaje portal Klix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hasanbegović će na užarenoj stolici naslijediti Samira Cerića kojem su delegati Skupštine danas izglasovali nepovjerenje. Osim Cerića, smijenjen je i kompletan Upravni odbor na čijem je čelu bio. Novi predsjednik imat će težak zadatak u oporavku kluba budući da se 'Željo' u posljednjim mjesecima srozao na najniže grane.

Zabilježeni su katastrofalni rezultati u Premijer ligi BiH zbog kojih je 'Željo' ostao i bez plasmana u europska natjecanja, a ništa bolja nije ni financijska i organizacijska situacija u klubu s Grbavice.

Uz sve to, 'Željo' još uvijek nema ni šefa stručnog stožera, a nova sezona Premijer lige BiH počinje već 17. srpnja. Očito će prvi zadatak novog predsjednika biti izbor trenera kako bi ekipa na vrijeme krenula s pripremama.

Vrijedi istaknuti da je i Hasanbegović bio član bivšeg Upravnog odbora FK 'Željezničar' te da je bio i jedini kandidat za novog čelnika Plavih.

Vezani članci