FOTO  Slavija deklasirala Velež u Vrapčićima

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Velež je već u ranoj fazi ostao sa igračem manje na terenu nakon što je domaći igrač Merzić igrao namjerno rukom u 21. minuti u izglednoj situaciji za goste. Slavija je u prvom poluvremenu imala terensku incjativu, ali Velež je propustio da povode i sa igračem manje. U 43. minuti Serdarević je sve dobro napravio, izašao pred golmana Dujkovića i za malo bio neprecizan. Isti igrač samo minutu kasnije krade loptu štoperima gostujuće momčadi, dobro šutira, ali golman Dujković odlično brani. Na poluvrijeme se otišlo bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu preokret. Za goste je već u 48. minuti pogodio Rašević i vodstovo od 1:0. U 65. minuti na 2:0 za goste povisuje Perišić. Potpuni potop domaćih i veliku pobjedu gostima donosi Aleksić u 81. minuti golom za 3:0.

FK Velež - FK Slavija 0:3

0:1 - Rašević, 0:2 - Perišić 65', 0:3 - Aleksić 81'.

FK Velež: Bobić, Zvonić, Kazazić, Kodro, Serdarević, Merzić, Okić, Mehremić(60', Hajdarović), Jaganjac(70', Mahinić),  Nuhić, Čurić. Trener: Ibro Rahimić.

FK Slavija: Dujković, Svitlica, Fazlagić, Papaz, Rašević(77', Bešlija), Dudo, Kokot, Perišić(84', Pušara), Dudić(73', Mamić), Benović, Aleksić. Trener: Vlado Čapljić.

Rezultati odigranih utakmica 14. kola Premijer lige BiH:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NK GOŠK - FK RUDAR-PRIJEDOR - 18.11

-:-

OFK GRADINA - NK ČELIK

0:1

FK OLIMPIC - FK RADNIK

1:0

FK SARAJEVO - HŠK ZRINJSKI - 18.11

-:-

FK VELEŽ - FK SLAVIJA

0:3

FK LEOTAR - FK ŽELJEZNIČAR

0:2

NK ŠIROKI BRIJEG - NK ZVIJEZDA-GRADAČAC

1:0

NK TRAVNIK - FK BORAC

1:1

Vezani članci