FOTO  Slaven Musa: U sutrašnjem derbiju očekujemo pobjedu!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nakon ispadanja Zrinjskog iz kup natjecanja od momčadi Čelika i smjene trenera Bloudeka momčad Zrinjskog sa novim trenerom Slavenom Musom se okreće sutrašnjem hercegovačkom derbiju. Plemićima je ovo jedna od ključnih utakmica koju jednostavno moraju pobjediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

slaven_musa.jpg

Slaven Musa je kazao, kako je svaka sljedeća utakmica teška za Zrinjski a posebno ova kada u goste dolazi Široki Brijeg koji slovi za jednu do najbolji momčadi Premijer lige. Nakon jučerašnjeg treninga obavljen je razgovor sa većim dijelom igrača i mogu reći da igrači nisu malodušni i da će se trznuti iz ove teške situacije.  U momčadi neće biti velikih promjena, jer dva dana je malo da bi mogli vidjeti kako igrači odgovaraju na pojedine zahtjeve. Protiv Odense-a je igrao veći broj današnjih igrača i oni nisu zaboravili igrati nogomet. Što se tiče zdravstenog stanja u momčadi, Sušić je već duže vrijeme ozljeđen a svi ostali su spremni za sutrašnji ogled ukoliko se nitko ne ozljedi na današnjem treningu, kazao je Musa.

Što se tiče momčadi Širokog Brijega Musa je kazao, kako će pokušati iskoristiti lošije strane Širokog Brijega i da očekuje pobjedu u sutrašnjem derbiju. Njihove dobre strane su Wagner, Šilić i Roskam na koje treba obratiti više pozornosti i svakako da su opasni iz prekida, posebno u zoni šuta ali tu imamo odlične igrače Džidića i Aničića, tako da nebi trebalo biti problema. Objektivno Zrinjski u ovom trenutku ima 11 igrača i par njih koji mogu konkurirati za ovu prvu ekipu dok ostatak momčadi su mladi momci koji su tek izašli iz juniora tako da većih promjena u momčadi za sada neće biti.

maka_ivankovic.jpg

Kapetan momčadi Mario Ivanković je kazao, kako je Široki Brijeg već duže vrijeme jedna od najkvalitetnijih momčadi u Premijer ligi jer su zajedno već 4-5 godina. Sutra nam neće biti lako jer je svaki derbi poseban bez obzira na stanje na tablici. Zanima nas samo pobjeda, tri boda i da dođemo do tako željene pobjede, kazao je Ivanković.

Ivanković se osvrnuo i na neke optužbe na račun njegovog intervjua za RDV koji je dijelom krivo inerpretiran i prenešen u medije uoči gostovanja Zrinjskog u kupu protiv momčadi Čelika. Ja sam za RDV dao jedan intervju možda malo ishitreno ali mislim da se ubiti radi o realnoj slici stanja ovdje u klubu. Smatrao sam da će ta izjava probuditi malo igrače i članove Uprave i povodom toga je održan sastanak pred odlazak u Zenicu i žao mi je što je jedan dio toga intervjua krivo inerpretiran. Nikada nisam izjavio kako Zrinjski ne može proći Čelika, istakao je Ivanković.

Vezani članci