Slaven Musa: Nedostaje nam samo gol da se to zakotrlja

Vidi originalni članak

Široki je u posljednje dvije utakmice, sa Slobodom kod kuće i na strani kod Slavije, remizirao bez golova i ostavio dojam nedorečenosti. S tom se konstatacijom složio i šef struke Slaven Musa, piše Dnevni list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- S obzirom na igru i dominaciju u drugom poluvremenu u obje utakmice, ne mogu biti zadovoljan osvojenim bodovima, rekao je, pa dodao: Stvorili smo dosta prilika, ali nije bilo koncentracije kod realizacije. Imam osjećaj da nam treba samo taj jedan gol da se to zakotrlja.

Neizravno, vjerojatno je pomislio i na Ivana Krstanovića. Zaigrao je u tri utakmice do sada, još se čeka njegov pogodak.

- Očekivano je da ga ne ide odmah u startu, jer ipak je iza njega višemjesečna stanka, kao i ozljeda zadnje lože. Ali na treninzima je sjajan, ulazi u šanse, a i bez tog gola, koji možda dođe već u prvoj slijedećoj utakmici protiv Olimpica, jako je koristan za ekipu.
Imat će Leteća tvrđava, kako su u Dinamu prozvali stasitog napadača, priliku zabiti u Vukovaru, gdje će Musa danas povesti momčad - u obranu naslova pobjednika Memorijala Blage Zadre. U petak u 15.30 protivnik je Hajduk, a onda u nedjelju čeka još utakmica s jednim od sudionika drugog polufinala, Vukovar - Osijek.

-Uz dvije utakmice bit će to u kompletu, kao i do sada, jedno ugodno druženje u Vukovaru, svojevrsni "team building". Uvijek je lijepo otići tamo, a nekako je uvijek ispadalo da nakon Memorijala Blage Zadre uđemo u formu.

Situacija s kadrom nije idealna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- S nama ne idu Ćorluka i Menalo koji su s mladom reprezentacijom, a imamo i par ozlijeđenih igrača. Naša dvojica ponajboljih igrača ove sezone, Pehar i Kožulj, su među njima, kao i Crnov. Pehar i Crnov, koji i uoči puta normalno treniraju, vjerujem da će zaigrati barem pola sata..., ako ne protiv Hajduka, onda u drugoj utakmici. S Kožuljem je situacija nešto delikatnija.

Srećom, snimci su pokazali da nema težeg oštećenja, ali njega to i dalje boli. Vidjet ćemo, možda se brzo oporavi, a možda to i potraje.
Najavio je Musa i povratak na teren Borisa Pandže, kao i nastup Nigerijca Goodnessa Ajayija, igrača posuđenog iz Rijeke za kojeg je konačno riješena papirologija.

Vezani članci