FOTO/VIDEO  Slaven Bilić srušio i veliki Manchester United

Vidi originalni članak
Početak utakmice između West Hama i ManU-a kasnio je 45 minuta zbog prometnog kaosa oko stadiona, te napada domaćih navijača na autobus s igračima Manchester Uniteda. Navijači West Hama su napali autobus raketama i bocama pri čemu su razbili jedan prozor. Policija je uz dosta problema ipak uspjela dopremiti igrače Uniteda na stadion.

'Čekićari' su u posljednjoj utakmici prije preseljenja na Olimpijski stadion u ludoj utakmici slavili s 3:2 protiv Manchester Uniteda, engleskog rekordera po broju naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na oproštaju od kultnog Upton Parka 'Čekičari' su srušili ManU ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih 13 međusobnih susreta. Bila je to 2,399. utakmica West Hama na tom stadionu, a ostat će upisano kako je posljednju utakmicu 'Čekičara' i posljednju pobjedu na Upton Parku izborio naš stručnjak Slaven Bilić. I za Bilića ovaj stadion ima posebno mjesto jer je u sezoni 1996/97. nosio dres upravo 'Hammersa'. A koliko mu je to značilo naš je stručnjak pokazao nakon posljednjeg sučevog zvižduka kad je briznuo u plač.

Vezani članci