Škola nogometa Međugorje dobila pozivnicu za jaki turnir u Stuttgartu

Vidi originalni članak

... Stuttgartu u Njemačkoj. Rad, disciplina, ulaganje u djecu, uvjeti u kojima treniraju, stručno usavršavanje, provjereni i educirani treneri s višegodišnjim igračkim profesionalnim stažom, normalno razumijevanje roditelja za svoju djecu, rezultat je uspjeha ove škole, navode iz Škole nogometa Međugorje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj vikend, Međugorje je osvojilo turnir u Prozoru. Tradicionalni malonogometni turnir povodom Dana Državnosti BiH, koji je se igrao u Prozoru. Međugorje je u skupini osvojio prvo mjesto.

Finale: ŠN MEĐUGORJE - MNK MAKLJEN 3:0

Nastupali su: Matej Prskalo, Mile Puljić, Antoni Bajkuša, David Milićević, Franjo Berišić, Marijan Ostojić, Dino Pehar, James Patrik Ostojić i Grgo Milićević.

Trener ekipe: Danijel Bajkuša.

Ekipa Međugorja je dobila zahvalnicu za korektno - fair play ponašanje, a za najboljeg igrača proglašen je igrač Međugorja Antoni Bajkuša. Na malonogometnom turniru u Prozoru, nastupale su ekipe iz Prozora, Bugojna, Mostara, Sarajeva, Ljubuškog, Međugorja, Gračanice, Jablanice i dr. krajeva BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitke našim dečkima i najboljoj školi nogometa na ovim prostorima. Osvajači turnira na upit koji je uspjeh da stalno dolaze u završnice turnira kažu:

„Uvjeti u kojima igramo i treniramo su najviše pridonijeli našem napretku u Sport centru Međugorje, malo tko ima ovakve terene i popratne sportske sadržaje na ovim prostorima Europe, a i šire".

Ovo je primjer kako se s djecom treba raditi i pokazatelj što je ova škola nogometa sve osvojila u zadnjih par godina. Ovom prilikom dječaci škole nogometa Međugorje zahvaljuju svojim roditeljima što su im omogućili da mogu trenirati i natjecati se.

Zahvaljuju se također svojim trenerima Mladenu Pervanu Mrđi, Danijelu Bajkuši, Mariju Prskalu Unani i Željku Akmadžiću Akmi i svim drugima koji na bilo koji način pomažu.

Škola nogometa Međugorje će nastupati ovih dana na jakom turniru u Zagrebu. Treba još istaknuti i pohvaliti da je škola nogometa Međugorje dobila pozivnicu da nastupa na jakom turniru u Njemačkoj u siječnju iduće godine, gdje će se od 12. do 22. 01. 2018. godine u Stuttgartu, održavati turnir za talentirane dječake iz svih krajeva Europe.

Čast nam je da ce Hercegovinu predstavljati škola nogometa Međugorje, a rezultate ove škole su neki i vani prepoznali i zapazili organizaciju, rad, disciplinu, a najviše talent djece, što pokazuju i rezultati ovih zadnjih godina ove škole nogometa u Hercegovini.

Pozivnica za Stuttgart u Njemačkoj podrazumijeva, da je ekipi Međugorja plaćen smještaj, obilasci grada, hrana i sve što se tiče igranja na turniru, navode iz Škole nogometa Međugorje.

Večernji list BiH

Vezani članci