Široki Brijeg - Atyrau 1:0

Vidi originalni članak
Strijelac jedinog zgoditka bio je Jure Ivanković u 30. minuti iz kaznenog udarca dosuđenog nakon prekršaja nad Buhačem. Sudac je pritom isključio jednog igrača Kazahstanaca, no dogovorom klubova omogućena je zamjena kod Atyraua pa se do kraja igralo u punim sastavima.

Inače, Kazahstanci su nešto bolje otvorili utakmicu i do vodstva Širokog Brijega imali su dvije dobre situacije, međutim Luka Bilobrk na vratima Širokog bio je na visini zadatka. Atyrau je do izjednačenja mogao doći u 59. minuti, ali odlični Bilobrk se još jednom pokazao kao nepremostiva prepreka i sačuvao mrežu Širokog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wagner, Kresinger i Tai u igru su ušli tek petnaestak minuta prije kraja, a upravo su prva dvojica u 84. minuti imala veliku prigodu za povećanje vodstva „Plavo-bijelih". Wagner se sam izborio za odličnu poziciju, obrana Atyraua u posljednji je trenutak ipak uspjela blokirati njegov udarac, a Kresinger odbijanac nije uspio pospremiti u mrežu.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Karačić, D.Džidić (70. Brekalo), I. Džidić (45. Kožul), Barišić (45. Zakarić), Landeka (75. Tai), Plazonić (75. Wagner), Pehar (70. Kožulj), Lončar (65. Ćorić), Ivanković (65. Peko), Buhač (75. Kresinger).

ABCportal.info

Vezani članci