Samouvjereni Musa: Odlučit će naša kvaliteta

Vidi originalni članak

. U nedjelju, jasno, žele trinaestu. Iako itekako svjesni prošlosti, na nesretni brojku i sretnu tradiciju Širokobriježani ne obraćaju pažnju, uzdaju se u - kvalitetu.
U dva posljednja duela sa Sarajevom Široki je izvukao deblji kraj, ali oba ta susreta igrala su se - na Koševu. Na red je ponovno došla Pecara, a tamo Bordo tim u prvenstvu još ne zna za pobjedu - u trinaest gostovanja u okviru zajedničke Premijer lige (od sezone 2002./2003.) Sarajevo je u Širokom samo u travnju 2009. ostalo neporaženo (1:1). Širokobriježani žele da tako i ostane, vjeruju da imaju i jake argumente za predstojeću borbu.
- Derbije ponekad odluči pogreška, a ponekad dobar potez, ali vjerujem da će u nedjelju protiv Sarajeva odlučujući detalj biti naša momčad, rekao je Slaven Musa, šef struke Širokobriježana, jedan od dvojice najuspješnijih trenera Širokog u domaćim duelima sa Sarajevom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Musa je , kao i Ivo Ištuk, Sarajevo na Pecari tukao tri puta. Bordo tim iznimno respektira, ali svoju momčad još i više.
- Sarajevo ima nekoliko odličnih pojedinaca, ali Široki Brijeg je bolji, jači kao momčad. A to će, uz pravo ozračje na tribinama, koje će nam biti dodatni motiv, presuditi u našu korist, istaknuo je šef jesenskih prvaka.
Pa ipak, ima Musa i razloga za brigu. Nije sigurno da će u kombinacijama imati najboljeg strijelca Wagnera. Brazilca muči bolan list, pa je posljednjih dana trenirao odvojeno, smanjenim intenzitetom. Ako i zaigra, vjerojatno će ući u drugom dijelu. To nisu svi problemi...

- Dino Ćorić zbog ozljede sigurno neće moći nastupiti, dok ćemo odluku o Wagnerovom nastupu donijeti nakon preostalih treninga, najavio je Musa.
S druge strane, u kombinacije se nakon što je zbog leđa propustio dva kola vraća Mate Pehar, a on je ove sezone vrlo, vrlo važna karika u veznom redu. Vraća se i stoper Slavko Brekalo koji je odradio kartone, a ohrabrila je Musu i povratnička partija veznjaka Zvonimira Kožulja u Vitezu..., tako da se sva ova priča oko izgubljenih, upitnih i povratnika svela na onu "u svakom dobru malo zla i obratno"...

Baraban: Pritisak na nama

"Za ovakve utakmice se živi. Pritisak je, istina, na nama, ali dat ćemo maksimum kako bi osvojili sva tri boda protiv Sarajeva", mišljenje je svlačionice koje je u javnost iznio napadač Ivan Baraban, koji je ove sezone zabio samo jednom, ali bio je to važan pogodak, dovoljan za tri boda u Bijeljini.

Dnevni list

Vezani članci