S ponosom nosimo hrvatski dres, kockice nam daju snagu i motiv

Vidi originalni članak
...je europske kvalifikacije, najavio Euro u Francuskoj, otkrio što za njega znače slavne kockice na hrvatskom dresu te je poslao poruku hrvatskim navijačima.

- Meni je ovo posljednje Europsko prvenstvo u hrvatskom dresu i kako se bliži Euro sve mi je teže. Uvijek sam u svim utakmicama davao sve od sebe i ostavljao sam srce na terenu. Hrvatska reprezentacija dala mi je puno lijepih trenutaka i emocija koje nikada neću zaboraviti - rekao je Srna za službenu stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Kockice na hrvatskom dresu su simbol Hrvatske. S ponosom nosimo hrvatski dres,kockice nam daju snagu i motiv. Kad vidim svoje igrače u hrvatskom dresu s kockicama, osjećaj je neopisiv. Slušati hrvatsku himnu te biti igrač i kapetan hrvatske reprezentacije, najveća je čast - dodao je Srna.

- Očekuje nas teška skupina, ali mi smo Hrvatska. Moramo se tako postaviti, smatram da smo kvalitetniji od Češke i Turske, a sa Španjolskom smo se u Poljskoj dobro nosili. Vjerujem u hrvatsku reprezentaciju - istaknuo je hrvatski kapetan Dario Srna.

Vezani članci