Rijeka i Chelsea su pronašli zajednički jezik

Vidi originalni članak
Nakon nekoliko dana otezanja i brojnih preokreta prvi strijelac hrvatskog prvenstva Andrej Kramarić dogovorio je prelazak u Chelsea, a londonski će ga klub odmah nakon potpisivanja ugovora proslijediti na posudbu u Leicester City.Kad se već činilo da bi transfer mogao propasti, Rijeka i Chelsea su pronašli zajednički jezik. Riječani su navodno tražili šest milijuna eura odmah i još tri kroz bonuse, ali londonski klub nije na to htio pristati, pa je realizacija posla postala upitna. Na koncu su se dvije strane ipak uspjele dogovoriti, a postoji i kombinacija prema kojoj bi Chelsea i Leicester mogli zajednički platiti odštetu.

Kramarić je u društvu svo menadžera Predraga Račkog i sportskog direktora Rijeke Ivana Mancea otputovao u London, a potom će se društvo uputiti za Leicester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Leicester silno želi hrvatskog reprezentativca u svojim redovima, namjeravao ga je čak i samostalno kupiti, ali Kramariću se ta ideja nije svidjela budući da postoji velika mogućnost da će Lisice ispasti iz Premierlige.

Upravo zbog borbe za ostanak im je Kramarić toliko potreban, a iz istog su razloga blizu dovođenja nekadašnjeg napadača Tottenhama Jermaina Defoea.

Vezani članci