FOTO  Rijad Kobiljar: Zrinjski ima kvalitetu da ostvari cilj

Vidi originalni članak

Sudeći po viđenom, ali i po komentarima navijača Rijad je sjajno iskoristio svoju minutažu, i evo što je rekao za naš portal HERCEGOVINA.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možeš li nam komentirati utakmicu protiv Sarajeva?

Debitirati na Koševu protiv svog bivšeg klub na derbiju je velika stvar i mogu se samo zahvaliti treneru i igračima što su vjerovali u mene i dali mi priliku.

Opća je konstatacija da si svoju minutažu sjajno iskoristio, te da si unio živost u igru Zrinjskog. Da li si ti zadovoljan svojom igrom?

Što se tiče igre šef mi je rekao da uđem i da igram svoju igru. I tako je i bilo. Zadovoljan sam ali znam da mogu bolje i da mora bolje biti. Zahvalan sam na prilici koju  sam dobio i na meni je da i dalje radim i nadam se da ću i narednim utakmicama dobijati minutažu.

Pred Zrinjskim je utakmica sa Radnikom. Tvoja prognoza?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igramo sada jednu tešku utakmicu protiv ozbiljnog protivnika bez 4 standaradna igraca i biće veoma teško, ali ako uđemo u utakmicu kao protiv Sarajeva i Željezničara da problema neće biti.

Nakon toga slijede čak tri gostovanja. Može li Zrinjski do te tri pobjede?

Mislim da možemo ostvariti 3 pobjede. Pokazali smo da smo najozbiljnija ekipa u državi i da igramo daleko najljepši nogomet. Ako mi budemo pravi  neće biti nikakvih problema i nadam se da ćemo imati malo vise sreće nego u ovim zadnjim utakmicama.

Ove godine mrtva je trka za prvaka. Tko će po tebi na kraju podići pehar i proslaviti titulu?

Po meni ćemo mi ipak osvojiti titulu jer dosad smo pokazali kvalitet i mislim da možemo ostvariti nas cilj !!!

Za kraj poruka navijačima koji za tebe imaju samo riječi hvale?

Lijepo je imati podršku navijača, a  na meni je da iskoristim minutažu maksimalno i bolje i bolje igram. Nadam se da ćemo klub i ja kao individualac u dresu Zrinjskog imati puno uspjeha u budućnosti.

Vezani članci