Rijad Kobiljar: Ovog puta mi trebamo napasti

Vidi originalni članak
... ali je momčad dijelom u mislima i s predstojećim obvezama u prvenstvu pošto ih očekuju najvažnije utakmice ove godine - gostovanja Čeliku i Vitezu.

Ipak Gabeljani prvo moraju odraditi gostovanje u Tešnju gdje su otputovali jučer bez Branimira Odaka, Stjepana Vege, Amira Zolja i Mile Pehara koje je trener Slaven Musa odlučio odmoriti i sačuvati za meč s Čelikom u Zenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nismo imali puno vremena za pripremu utakmice s TOŠK-om koji slabo poznajemo, kaže veznjak Rijad Kobiljar koji kao posuđeni igrač Zrinjskog nije nastupio za GOŠK protiv aktualnog prvaka u subotu, a sad se vraća u sastav Gabeljana.

- Sama činjenica da idemo u karantin dan prije meča govori o našim ambicijama u Kupu. Želimo pobijediti, ali moramo biti oprezni jer je TOŠK dobio novog trenera Denisa Sadikovića i sigurno će biti motivirani, govori Kobiljar.

TOŠK je praktički još uvijek nepoznanica i u Prvoj ligi FBiH gdje su se plasirali ovoga ljeta.

- Ne smijemo podcijeniti protivnika, ali niti precijeniti. Moramo pružiti maksimum da bi dokazali kvalitetu, a mislim da ćemo morati malo i promijeniti način igre. Dosad smo čekali kontru, ovdje ćemo se trebati nametnuti kao ekipa koja napada i ima posjed, kaže veznjak Lavova.

Puno važnije obveze ih očekuju poslije Tešnja jer će uvezati još dva prvenstvena gostovanja, u Zenici i Vitezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zasad smo na dobrom putu, a ukoliko bi pobijedili u Zenici i Vitezu, ili osvojili 4 boda, ostanak za GOŠK bi bio puno bliži. Nastojat ćemo u jesenskom dijelu sa što više osvojenih bodova sebi olakšati drugi dio natjecanja, izjavio je Rijad Kobiljar. Er.B.

Dnevni list

Vezani članci