VIDEO  Reprezentacija BiH ima novu kolekciju dresova

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je predstavila novu kolekciju dresova u kojima će nastupati u kvalifikacijama za EURO 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje ovih dresova označava početak nove faze za reprezentaciju i predstavlja simbol svježine i promjene. Ovi moderni dresovi, dizajnirani od strane poznate sportske marke Kelme kreirani su na način da ističu karakter i identitet bh. nogometa.

 

Adnan Džemidžić izrazio je zadovoljstvo novim dresovima i istaknuo važnost suradnje s Kelmeom u daljnjem radu NS BiH:

"Ovi dresovi predstavljaju novo poglavlje za našu reprezentaciju. Kelme je renomirana sportska marka s bogatim iskustvom i sretni smo što smo uspostavili ovu suradnju. Vjerujem da će nam ova nova oprema donijeti sreću i dati snažnu inspiraciju u borbi za plasman na EURO 2024.“

Srđan Jaćimović također je izrazio svoje oduševljenje zbog suradnje sa NS BiH i prilike da predstavi Kelme dresove za "A“ reprezentativce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilbija reprezentacija BiH dresove

"Tvrtka Kelme je uvijek bila posvećena stvaranju vrhunske sportske opreme koja kombinira funkcionalnost, stil i udobnost. Vjerujemo da će ovi dresovi našim igračima omogućiti da se istaknu na terenu i da će biti izvor ponosa za sve navijače. Jedva čekamo da vidimo reprezentativce kako nose ove dresove u kvalifikacijskim utakmicama.“

Sada, sa svježim izgledom i novom sportskom opremom, reprezentacija Bosne i Hercegovine kreće hrabro naprijed u nastojanju da ostvari svoje ciljeve na međunarodnoj sceni. Novi dresovi predstavljaju simbol ponosa i strasti za igru, i vjerujemo da će ih naši Zmajevi nositi s dostojanstvom i da će ostvariti rezultate koje svi želimo".

Online prodaja dresova počinje 16. lipnja putem stranica juventasport.com i zmajevi.ba.

Vezani članci