Renovirane prostorije Omladinske škole Zrinjski

Vidi originalni članak
Mladi nogometaši Zrinjskog uskoro će moći uživati još bolje uvjete za treniranje. Prema riječima šefa Omladinske škole HŠK Zrinjski, vjerojatno i među najboljima u cijeloj BiH.

- Ostvarili smo renoviranje svlačionica i prostorija Omladinske škole HŠK Zrinjski. Vrlo smo zadovoljni ostvarenim pomacima kada su u pitanju uvjeti rada. Zahvaljujući našim donatorima, roditeljima, tvrtki koja izvodi radove, ali prije svega klupskoj upravi realizirali smo vrlo vrijedan projekt koji će sigurno u svakom pogledu unaprijediti naš rad, te u budućnosti biti od velike koristi kada je u pitanju stvaranje mladih nogometaša - kazao nam je Dragan Perić koji nas je prilikom ovog razgovora i proveo renoviranim prostorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boje Zrinjskog

Sve, počevši od svlačionica, pa do prostorija za tuširanje dobilo je novi izgled, uglavnom u bojama HŠK Zrinjski (bijeloj i crvenoj). Omladinska škola će sada imati i ured za prijem mladih igrača i roditelja, a na ulasku u prostorije još preostaje naslikati prigodan grafit. Završena je prostorija za ekonomat, te je uređena i svlačionica za trenere u školi.

- Radeći kao trener i kao pomoćnik izbornika mlade reprezentacije BiH prošao sam sve terene i stadione diljem BiH. Odgovorno tvrdim kako sada imamo sjajne, ako ne i najbolje uvjete u BiH za rad i smještaj mladih igrača u sklopu jednog stadiona - dodao je Perić.

Radovi na renoviranju svlačionice i klupskih prostorija samo su pokazateljh da Zrinjski teži tomu da postane centar Hercegovine kada je u pitanju podizanje i stvaranje mladih nogometaša. Mostar kao najveći grad u Hercegovini to bi logično vremenom i trebao postati, ali se taj proces s ovakvim potezima samo ubrzava.

Radovi na "pomoćnom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavljeni su radovi i na završavanju pomoćnog terena na stadionu Zrinjskog. Taj teren ranije nije bio završen. Sada je u njega postavljen kvarcni pjesak, što podlogu čini boljom za trening i utakmice. Preostaje na teren dodati samo dodatni granulat.

večernji list

Vezani članci