VIDEO  Real slomio Union Berlin u 94. minuti, Modrić odigrao odličnu utakmicu

Index Sport
Vidi originalni članak

U prvom kolu skupine C Lige prvaka na Santiagu Bernabeuu Real je u 94. minuti golom Judea Bellinghama pobijedio debitanta u elitnom natjecanju Union Berlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih 45 minuta gledali smo prilično siromašan nogomet. Nijemci se nisu prepali najtrofejnijeg kluba u povijesti i čak su u nekoliko navrata zaprijetili Kepi. S druge strane, Real u prvom dijelu nije pokazao baš ništa. Jedini igrač koji je zaslužio pozitivnu ocjenu kod Kraljeva je bio Luka Modrić, koji je bio standardno sjajan, ali nije imao potrebnu podršku suigrača.

 

U nastavku totalno drugačija priča. Berlin se grčevito branio, a Real je napadao u valovima. Rodrygo je pogodio vratnicu, Joselu je mogao zabiti barem tri gola, a vratar Ronnow je odigrao partiju života.

Nakon što je izludio Joselua, koji se stalno hvatao za glavu, Ronnow je u 70. minuti sjajno obranio i odličan šut Modrića. Real je i do kraja napadao, ali nije mogao do gola. No kad se čekao kraj, nakon jednog kornera u 94. minuti Jude Bellingham je zabio za veliku pobjedu Reala. 

Luka Modrić je igrao do 80. minute, kad ga je zamijenio Diaz. Drugi susret ove skupine od 21 sat igraju Braga i Napoli.

Vezani članci