Real Madrid i Chelsea među osam

Vidi originalni članak
Madriđani su i u uzvratu u Madridu pobijedili Schalke 3:1. U prvoj utakmici u Gelsenkirchenu slavili su 6:1 i s ukupnih 9:2 prošli među osam najboljih momčadi Europe.

Real je s pola snage i s pola momčadi slavio protiv njemačke momčadi. Luka Modrić nije bio ni na klupi Kraljevskog prvaka. Gosti su se u Madridu dobro branili, čak i zabili pogodak, no domaćini su sve riješili s dva gola u 74. i 75. minuti. Galatasaray bez pobjede i nakon devetog gostovanja na britanskom tlu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Chelsea izborili su plasman u četvrtfinale pobijedivši na Stamford Bridgeu Galatasaray 2:0, nakon što je prvi dvoboj u Istanbulu završio 1:1.

Strijelci za Chelsea bili su Samuel Eto' (4) i Gary Cahill (42).

Londonski Bluesi do pobjede su došli rutinski i bez suviše stresa. Iako su Turci doputovali na Otok po čudo, njihove želje ipak se nisu ostvarile. Gosti su tijekom susreta uputili samo jedan udarac u okvir gola i to u sudačkoj nadoknadi što dovoljno govori.

REAL MADRID - SCHALKE 3:1
MADRID. Stadion Bernabeu - 76.000 gledatelja, sudac: Sergej Karasev iz Rusije.
Strijelci: 1:0 Ronaldo (22), 1:1 Hoogland (31), 2:1 Ronaldo (74), 3:1 Morata (75)
REAL MADRID: Casillas; Nacho, Varane, Sergio Ramos (Carvajal, 70), Coentrao; Illarramendi, Xabi Alonso (Casemiro, 46), Isco; Jese (Bale, 8), Morata, Ronaldo
SCHALKE: Faehrmann; Hoogland, Hoewedes (Papadopoulos, 56), Matip, Kolašinac; Obasi, Ayhan (Annan, 81), Meyer, Neustaedter, Draxler; Huntelaar (Szalai, 46)

CHELSEA - GALATASARAY 2:0
LONDON. Stadion Stamford Bridge - 41.837 gledatelja; Sudac: Felix Brych (Njemačka);
Strijelci: 1:0 Eto'o (4), 2:0 Cahill (42)
CHELSEA: Cech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Lampard - Willian (od 89. Kalaš), Hazard, Oscar (od 82. Schuerrle) - Eto'o (od 85. Torres)
GALATASARAY: Muslera - Eboue (od 77. Hajrović), Chedjou, Kaya, Telles - Felipe Melo, Inan, Kurtulus (od 67. Balta) - Sneijder, Droba, Yilmaz (od 54. Bulut)

Vezani članci