Rakitić postaje žrtva Messijevog bijesa: Barcelona šalje Vatrenog u Real u zamjenu za njihovu zvijezdu?

Vidi originalni članak

... je niz glasina u španjolskim medijima o rekonstrukciji momčadi koja bi se mogla dogoditi ovdje ljeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lineol Messi navodno je čelnicima kluba poručio kako u svlačionici više ne želi vidjeti trenera Luisa Enriquea te suigrače Andre Gomesa, Lucasa Dignea i Jérémyja Mathieua.
Potom je objavljeno i to da je zatražio dovođenje Angela Di Marije iz PSG-a, a dosta se pisalo i o tome da će Isco postati 13. igrač u povijesti Reala koji će izravno prijeći u Barcelonu. Veznjak je navodno još jedna od Messijevih želja.

Španjolski Don Balon tvrdi da Argentinac toliko inzistira na njegovu dovođenju da je katalonski div spreman Real Madridu u zamjenu za njega ponuditi hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Kao što je poznato nekoliko mjeseci Rakitić živi u nemilosti Enriquea. Dosta je bilo govora o njegovu odlasku u Manchester City međutim sam je rekao da mu je primarna želja potpisati novi ugovor. I baš kad se činilo da je to gotova stvar Don Balon je izašao s ovom informacijom.

Prema njima šefovi barcelone navodno misle da Rakitićev eventualni odlazak iz kluba ne bi bio velik udarac ukoliko bi Isco došao.

S obzirom na to da Messiju sljedećeg ljeta istječe ugovor, a novi nije potpisao čelnici Barcelone sve će napraviti da bi usrećili Argentinca.
Sada, naravno, treba pričekati i vidjeti kako će se cijela situacija rasplesti.

sportski.net

Vezani članci