FOTO  PRESSICA POD BIJELIM BRIJEGOM Zrinjski na Sheriff bez dva jako važna igrača

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Uoči sutrašnje utakmice prvog pretkola Lige prvaka između HŠK Zrinjski i FC Sheriff koja se igra u Mostaru, danas je održana konferencija za medije mostarskog kluba. Pred novinare su tako u 13 sati izašli trener 'Plemića' Sergej Jakirović te kapetan Nemanja Bilbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo optimistični. Smatramo da imamo dobar kontinuitet i intenzitet. Odigrali smo dobro utakmice na pripremama, idemo u ovu utakmicu s provjerenim igračima i spremni smo. Stadion će biti rasprodan i dat ćemo sve od sebe", rekao je Jakirović.

U svojoj momčadi neće imati dva važna igrača koji su neizostavni dio prve jedanaestorice Slobodana Jakovljevića koji ima ozljedu lista i trenira po posebnom programu te Niku Jankovića zbog crvenog kartona iz juniorskih dana s Dinamom u Ligi prvaka.

"Žao mi je što nema Slobodana i Nike, ali tko god istrči sutra na teren znam da će dati sve od sebe", rekao je Jakirović.

On je otkrio i tko će u "vatru" umjesto Jakovljevića.

"Magdiću sam još prošle sezone govorio da samo mora raditi i da će doći prilika, a sada će igrati možda i najvažniju utakmicu za Zrinjski. Slobo će nedostajati ali Magdić će ga znati zamijeniti", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemanja Bilibija kazao je kako je ponosan.

"Vrlo sam ponosan što dolazi ova utakmica na osnovu prošle sezone u kojoj smo dominirali. Zaslužili smo da ovako veliku utakmicu igramo u Mostaru. Spremni smo. I ja ću istaknuti da mi je žao što nema Slobe i Nike. Oni su nam podrška, a tko god sutra istrči na teren dat će svoj makisimum kako bi ostali "živi" za tu drugu utakmicu. Sheriff je jedna jako dobra ekipa", kazao je Bilbija.

"Seriff je prošle godine dosta ovakvih utakmica odigrao i većih u grupama. Međutim i prije dvije godine smo imali dobre ekipe i igrali smo egal. Publika će nam biti 12 igrač i jedva čekam da istrčimo i pokažemo da prošla godina nije slučajno bila takva kakva jest", dodao je Bilbija.

Vezani članci