VIDEO  Premijer liga BiH konačno će se igrati u Konjicu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na zadovoljstvo Konjičana, a posebno vjernih navijača nogometnog kluba Igman, radovi na rekonstrukciji Gradskog stadiona ulaze u završnu fazu kako bi sve bilo spremno za početak drugog dijela Premijer lige BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Grada Konjica naglašavaju kako će Gradski stadion uskoro zasjati punim sjajem i rekonstruiran spremno dočekati igrače i navijače FK Igman, kao i svih ekipa s kojima se Igman sastaje tijekom drugog dijela prvenstva Premijer lige BiH.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FK Igman Konjic uz podršku Grada Konjica i stručni nadzor Nihada Hodžića, eksperta za infrastrukturu Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, ovih dana privodi kraju radove na rekonstrukciji Gradskog stadiona, njegovom uređenju i prilagođavanju standardima koje igranje prvoligaških utakmica na jednom sportskom terenu zahtijevaju.

Sve navedeno omogućit će da Igman drugi dio prvenstva Premijer lige Bosne i Hercegovine igra na domaćem terenu pred svojom publikom i vjernim navijačima koji s velikim žarom iščekuju taj povijesni trenutak.

Trenutno su u završnoj fazi radovi postavljanja stolica na tribinama i uređenju terena, te završni radovi na rekonstrukciji podtribinskog prostora s pratećom infrastrukturom, urađenom s ciljem stvaranja uvjeta za što kvalitetnije djelovanje FK Igman, kao i organizaciju različitih sportskih i kulturnih događaja u Konjicu, na moderno uređenom sportskom terenu.

Aktivnosti koje je FK Igman Konjic, uz svesrdnu pomoć i podršku lokalne zajednice i viših razina vlasti, proveo u proteklim mjesecima Konjic pozicioniraju na visoko mjesto, kada je riječ o sredinama koje sportašima osim ugodnog ambijenta i prirodnog okruženja pružaju i kvalitetne uvjete za pripreme nastupa na natjecanjima koja im predstoje, priopćili su iz Grada Konjica.

Vezani članci