Prekršajne prijave za čelnike Dinama i Hajduka

Vidi originalni članak

... sudjelovale u incidentu u loži. Podsjetimo, incident je počeo kada je Dinamov Tomislav Svetina uzviknuo ''ima pravde'' nakon gola Dinama za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izjednačujućeg gola Hajduka sportski direktor Mario Branco je dobacio Svetini da se ''lijepo ponaša u gostima'', nakon čega ga je Dinamov Matej Škegro uhvatio za prsa.

To je iznerviralo predsjednika Hajduka Ivana Kosa kojeg su petorica interventnih policajaca držala da ne napravi veći incident, prenosi Dnevnik.hr.

U policijsku postaju privedeni su Ivan Kos i Mario Branco iz Hajduka te Tomislav Svetina i Matej Škegro iz Dinama. Kao svjedoci zadržani su Saša Bjelanović, Krešimir Gojun, Velimir Slovaček, Kristian Petric i Jerko Trogrlić iz Hajduka te Krešimir Antolić iz Dinama.

Ivan Kos, Mario Branco, Krešimir Antolić i Matej Škegro dobili su prekršajne prijave za članak 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Prijava protiv Tomislava Svetine nije podnesena.

Manjih nereda bilo je i na tribini s Bad Blue Boysima koji su se uoči utakmice žalili na nehumano postupanje policije. Utakmica je nakratko bila prekinuta zbog bakljade Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je nakon infarktne završnice završila rezultatom 2:2, a osim na tribinama zaiskrilo je i na terenu gdje je pred kraj utakmice došlo do općeg meteža i naguravanja u kojem su sudjelovali gotovo svi igrači.

Vezani članci