Pred nama 47. mostarski gradski derbi

Vidi originalni članak

Povodom toga već tradicionalno u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara održana je press konferencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji kup dvoboji bili su posebno napeti, a zanimljivo je da primjerice Zrinjski iz dva pokušaja u ovom natjecanju nije uspio poraziti Velež na stadionu HŠK Zrinjski.

"Više smo koncentrisani na prvenstvo, ali bez obzira na to, sutra ćemo pokušati odigrati kvalitetno i iznenaditi favorizovani Zrinjski. Imali smo malih problema s kadrom, sigurno je da nećemo rizikovati s igračima koji su roviti, a priliku će dobiti samo oni koji su potpuno zdravi", rekao je trener Veleža Ibro Rahimić.

"Želja nam je ostvariti pobjedu i proći dalje. Znamo da je Kup sprecifičan i da će biti teško ostvariti željeni rezultat, ali ja vjerujem da ećemo mi pobijediti i u miru otići na revanš. Sigurno je da će biti promjena jer ne može uvijek igrati isti sastav", rekao je šef struke Plemićča Vinko Marinović.

Kapetani Pero Stojkić i Amer Mahinić najavili su hrabru igru i borbenost od početka do kraja utakmice.

"Dat ćemo maksimum kako bismo izvukli što bolji rezultat Pod Bijelim brijegom", rekao je Mahinić, da bi Stojkić istaknuo: "Svjesni smo važnosti derbija u kojim god se okolnostima igra. Dat ćemo maksuimum kako bismo izborili miran revanš. Iskreno ne poznajemo dovoljno sadašnji tim Veleža, ali sam siguran da smo mnogo kvalitetniji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U timu Zrinjskog ovog puta neće biti Marija Barića, dok će na drugoj strani meč preskočiti Riad Demić i Nedžad Serdarević.

Vezani članci