Poznati sportaši Brotnja pozivaju na futsal spektakl u Čitluku

Vidi originalni članak
Deset godina je prošlo od trenutka kada su na vrata sportskog saveza pokucali Mladen Bevanda i Franjo Sušac sa idejom o osnivanju malonogometnog kluba u Čitluku.

U kratkom vremenu klub je postao jedno od značajnijih imena u domaćem futsal prvenstvu. Nakon završenog jesenskog dijela prvenstva, čitlučani su i ove godine u vrhu, drže vrlo dobro treće mjesto. Povodom deset godina svoga kluba, u Čitluku za vikend organiziraju i prigodni slavljenički ali i humanitarni turnir na kojem će uz domaćina nastupiti i FC Split Tommy, Novo Vrijeme Apfel iz Makarske, te ekipa Porto Tolero iz Ploča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio prihoda od ulaznica ide za humanitarnu udrugu "Marijine ruke" iz Međugorja. Ulaznice po cijeni od 5 KM jučer su puštene u prodaju, a mogu se nabaviti u novootvorenom čitlučkom The Basament Pubu.

Podršku MNK Brotnjo daju ovih dana i poznati sportaši ponikli u raznim sportskim kolektivima iz Brotnja. Tako su za sada Andrija Stipanović, Mateo Sušić i Marin Šego poslali fotografiju podrške s pozivom svima da za vikend budu u čitlučkoj dvorani na futsal spektaklu.

Uz već spomenutu trojicu vrhunskih sportaša, spomenimo kako su iz Brotnja svoj sportski put započela velika imena poput; Zorana Planinića, Marina Čilića, Ivana Dodiga, Ivice Zubca, Vladimira Vasilja i brojnih drugih, što sportski savez Brotnja čini jednim od najuspješnijih na ovim prostorima. Sigurno je kako će i oni ovih dana dati potporu MNK Brotnjo u organizaciji ovog hvalevrjednog događaja.

HIP.BA

Vezani članci