POSUŠJE IMENUJE NOVOG TRENERA Dolazi i pet provjerenih imena, jedan igrač se vratio u Hajduk, a drugi je na pripremama Rijeke

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

HŠK Posušje u povratničkoj sezoni ostvarilo je svoj zacrtani cilj, a to je bio ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Iako je bilo turbulencija te su klub s Mokrog Doca s klupe vodila čak tri trenera; Denis Ćorić, Stipe Balajić te Toni Karačić, na kraju se ipak uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je Karačić i obećao to je i ostvario, pomogao je Posušju da i sljedeću sezonu igra u društvu najboljih kako to ovaj klub i zaslužuje  s obzirom na ulaganja i infrastrukturu koju posjeduju.

Po dogovoru Karačić je ostao samo do konca sezone, a sada će potražiti novi angažman. Kako je rekao u razgovoru za Hercegovina.info bit će to najvjerojatnije u inozemstvu.

U Posušju nemaju puno vremena za pronaći njegovog nasljednika.

"Do kraja radnog tjedna, do petka, ćemo imati novog trenera. Klub je u posljednje vrijeme bio u pregovorima s tri trenera, ali ja se nadam kako ćemo sutra objaviti ime novog trenera. Za sada ne bih o imenu jer takav je dogovor s klubom", kaže za Hercegovina.info PR menadžer kluba Leo Vlašić.

Zato se već zna ime prvog pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako je. Iz Širokog se vratio Zvonimir Begić. Mogu vam reći kako će u ovom prijelaznom roku u klub doći pet ili šest novih igrača, provjerenih imena", kaže Vlašić bez otkrivanja imena.

Kada su u pitanju odlasci jedan se dogodio i jučer.

"Frane Maglica je potpisao za HŠK Zrinjski. S Josipom Barišićem se još razgovara, ali mislim da je izgledno kako će se on umiroviti. Mladi Lauš se vratio u Hajduk i tu čekamo odgovor iz Splita o njegovoj budućnosti. Milinković se pridružio pripremama Rijeke i u njegovom slučaju ćemo sve znati do ponedjeljka. Posušje ima pravo produženja posudbe. Napustili su nas i Leo Janković te Anes Mašić koji se vratio u Zrinjski".

Cilj za iduću sezonu je jasan.

"Ove sezone to je bio ostanak u Premijer ligi, a iduću je cilj sredina tablice i stabilnost. Želimo još više navijača privući na stadion, a znamo da smo i ove sezone  imali iznadprosječnu posjećenost", kazao je Vlašić za Hercegovina.info.

Vezani članci