Ponuda boli glava: 42 milijuna eura za Marija Mandžukića!

Vidi originalni članak
Tek nakon što je dogovoren povratak Fernanda Torresa u Atletico Madrid, što su u subotu poslijepodne objavili gotovo svi španjolski mediji, lokalna radio postaja Cadena Copa objavila je senzacionalnu vijest: 'Manchester City ponudio je 42 milijuna eura za Marija Mandžukića!
Inače pouzdana Cadena Copa je ovu vijest objavila kao ekskluzivu, uz objašnjenje da je dolazak Fernanda Torresa s posudbe iz Milana (i dalje je igrač Chelseaja), jasna najava promjena u vršku napada momčadi Diega Simeonea.

"Hrvatski napadač odradio je sjajnu polusezonu u La Ligi od dolaska iz Bayerna prošlog ljeta (20 milijuna eura) i bilo bi iznenađenje da Atletico Mandžukića proda nakon samo pola godine, u sezoni kada klub i dalje vodi bitku za naslov prvaka u Primeri i Ligi prvaka. Međutim, u Manchester Cityju postoji velika potreba za konstantnim napadačem u situaciji kad su Sergio Aguero, Edin Dzeko i Stevan Jovetić stalno ozlijeđeni", objašnjenje je ove ponude, koja, ako je istinita, mora zamisliti ljude u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci