Ponovo nas snijeg iznenadio 17. kolo PL BiH će biti odgođeno?

Vidi originalni članak
..."iznenadile" u ožujku mjesecu te će tako ljubitelji najvažnije sporedne stvari ovog vikenda morati pratiti europske lige, umjesto naše Premijer lige.

Nakon utakmice u Gradačcu i svojevrsne kaljuže, kakva se ne pamti, gdje su uvjeti za igru bili na granici regularnosti, sada smo dovedeni u pat poziciju sa snježnim padalinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom tjedna najavljene su padaline i već tada je bilo jasno da, ako do toga dođe, ligaško kolo se neće igrati. 17. kolo će biti prolongirano za neka bolja toplija vremena.

Bosna i Herecgovina je jedina država na svijetu, koja je bila domaćin Zimskih olimpijskih igara, a koju iz godine u godinu snijeg iznenadi svake zime.

Na potezu su organi NS BiH, ali pored toga što će se baviti ovom odlukom trebali bi se baviti i infrastrukturom kao jednom od osnova kvalitetnog natjecanja.

Nadamo se da će snježne padavine imati milosti i "pustiti" naše nogometno natjecanje da se nastavi. Šanse da se to desi ovog vikenda su male, gotovo nikakve, ako snijeg nastavi padati ovim tempom, a upitne postaju i utakmice Kupa BiH, planirane za narednu srijedu.

sport033.com

Vezani članci