Pogledajte novčanice koje su navijači Rijeke bacali prema Sergeju Jakiroviću

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Rijeka i Dinamo sinoć su remizirali u derbiju 14. kola HNL na Rujevici. U zanimljivoj utakmici poveo je Dinamo pogotkom Špikića u 41. minuti susreta. Do poravnanje su domaći došli u 53. minuti kada je Selahi pogodio glavom nakon slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 81. minuti Dinamo ponovno dolazi do vodstva, a najbolje se u gužvi snašao Dino Perić. No, u 88. minuti Rijeka ipak spašava bod. Pogodio je Mitrović pod gredu nakon jednog ubačaja.

Utakmica se igrala pred nešto više od 8000 gledatelja, a domaći navijači vatreni doček priredili su treneru Modrih Sergeju Jakiroviću i Stefanu Ristovskom.

Ne mogu navijači Rijeke ovom dvojcu oprostiti prelazak u Dinamo. Po uzoru na Milanove navijače koji su na nedavnoj utakmici Lige prvaka protiv PSG-a Donnarummi bacali lažne novčanici, isto su uradili i navijači Rijeke Jakiroviću.

Napravili su lažne dolare na kojima je bio Jakirovićev lik, natpis "traditore", odnosno "izdajica", te Unites States Bosnia and Hercegovina.

Sergej Jakirović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Rijeke Stefana Ristovskog su u poluvremenu natjerali na suze. Nogometaš Dinama nije mogao trpjeti uvrede s tribina.

Sergej Jakirović

Nakon utakmice Sergej Jakirović je rekao kako ga to i nije previše dirnulo.

"S obzirom na to koliko se najavljivalo bilo je uredu. Ja nikom ništa ne zamjeram, ne opterećujem se s time, ovo je nogometni folklor, a ja sam puno prošao kao trener, pa onda valjda vrijediš ako se ljudi toliko koncentriraju na tebe".

Vezani članci