Pogledajte najtužniju fotografiju Ivana Rakitića

Vidi originalni članak

Barcelona je sinoć u 6. kolu španjolskog nogometnog prvenstva na Camp Nou svladala Villarreal s 2:1. Treću ovosezonsku pobjedu branitelju naslova španjolskog prvaka donijeli su Francuz Antoine Griezmann i Brazilac Arthur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann je u 6. minuti postigao pogodak glavom na ubačaj Lea Messija, koji je odigrao samo prvo poluvrijeme. U 15. minuti je Arthur snažnim udarcem s više od 25 metara pogodio desni gornji kut gostujućih vrata za 2:0. A Ivan Rakitić kod Barcelone nije bio na klupi. Nije u milosti trenera Ernesta Valverdea koji ga je izostavio iz momčadi.

Ivan Rakitić

– Stvar je u tome što imam mnogo igrača na sredini terena. Velika je konkurencija – objasnio je Valverde situaciju s Rakitićem. A kamere su sinoć tijekom utakmice uhvatile Rakitića kako s tribina Camp Noua tužno gleda prema suigračima na terenu...

Podsjećamo, mediji su ovoga ljeta pisali da je Rakitić blizu odlaska iz Barcelone jer je pao u drugi plan. Zbog mogućeg transfera nije, kako je objasnio Zlatko Dalić, igrao za Hrvatsku protiv Slovačke i Azerbajdžana, ali je na kraju ipak ostao na Camp Nou.

No čini se da ga sada čeka mnogo manja minutaža nego proteklih sezona kada je bio jedan od igrača s najviše utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji list

Vezani članci