PL BIH Posušje polusezonu završilo remijem, a Široki pobjedom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši Željezničara i Posušja remizirali su na Grbavici rezultatom 1:1 u okviru posljednjeg 19. kola jesenjeg dijela šampionata, čime su Plavi propustili priliku da se dodatno približe vodećim ekipama, piše Klix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Željezničar bio bolji rival u prvom poluvremenu, od početka se dala primjetiti nesigurnost domaće obrane i dosta prostora za goste, koji su na kraju sasvim zasluženo odnijeli jedan bod.

U 35. minuti Željezničar je poveo. Armin Hodžić je pogodio glavom nakon ubačaja Štilića iz slobodnog udarca, a postigao je gol u trenucima kada se palila bakljada na početku 35. minute u sklopu proslave 35. rođendana Manijaka.

Posušje je u 50. minuti šokiralo Grbavicu. Golman Bender se nekoliko sekundi poigravao i izgubio loptu na 30 metara od gola, a pogodio je Toni Jović nakon što mu je ostalo da proslijedi loptu u praznu mrežu za 1:1.

Posušje je bilo bolja ekipa u drugom poluvremenu, a do pobjede su mogli u 79. minuti kada je Bender sjajno obranio udarac Bobana iskosa i do kraja je ostalo neriješeno 1:1.

U sudijskoj nadoknadi Luka Malić je dobio drugi žuti karton i Željezničar je okončao meč s deset nogometaša. Željezničar će na otvaranju proljetnog dijela sezone gostovati Igmanu, dok je Posušje domaćin Leotaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju posljednju utakmicu u ovoj godini odigrali su Široki Brijeg i Tuzla City, a minimalnu pobjedu od 1:0 ostvarila je domaća ekipa, navodi sportsport.

Sve što je publika u prvom poluvremenu vidjela, bili su žuti kartoni i nekoliko prilika na obje strane, ali golova nije bilo. Domaća ekipa je u prvom poluvremenu bila nešto konkretnija, ali ni gosti iz Tuzle se nisu samo branii, te su pokušali postići gol.

Jedini gol viđen je u 60. minuti utakmice, a strijelac je bio Bagarić koji je tako svojoj ekipi donio tri boda na ovoj utakmici.

Vezani članci