Otkrili tajnu Cristiana Ronalda

Vidi originalni članak
...ima kost viška u gležnju, piše u knjizi "CR7 - The Secrets of the Machine". Taj sindrom ima 10 posto svjetske populacije

U knjizi "CR7 - The Secrets of the Machine", koju je napisao Luis Miguel Pereira, objavili su kako portugalski napadač Real Madrida možda ima prednost u odnosu na ostale svjetske igrače. Ronaldo ima sindrom koji ima 10 posto svjetske populacije.
Portugalac ima kost viška u gležnju, a to su liječnici otkrili slučajno. Prije pet godina Cristiano Ronaldo je igrao za Real Madrid protiv Marseillea. Ozlijedio se i morao je na pregled. Tada je otkriveno kako Ronaldo ima ovaj sindrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac puca slobodnjake na poseban način. Lopta često leti nevjerojatnom putanjom što stvara velike probleme golmanima. Kost viška u gležnju možda pomaže Ronaldu u netipičnom izvođenju slobodnjaka kojim izluđuje golmane.
U knjizi su otkrili i detalje Ronaldove zaluđenosti fizičkom spremom. Dok je još bio u Sportingu Portugalac je sa suigračem bio u teretani negdje oko ponoći.

Čuvar ih je pronašao kako treniraju.
- Objasnio sam mu da ne smije pretjerivati jer bi to moglo biti opasno za njegovo zdravlje - rekao je jedan od Ronaldovih trenera u omladinskom pogonu.

24sata.hr

Vezani članci