Ograda na Sjeveru bez šiljaka, Hajduk poručio svima: navijači su prijatelji kluba!

Vidi originalni članak
I to nam se čini kao najveća vijest očekujući dvoboj Hajduka protiv Istre; dogodine se nitko neće sjećati tko je igrao desnog beka ili stopera, možda napadača u dvoboju protiv Puljana, ali će se pamtiti da je 10. ožujka 2018. godine po prvi put nakon toliko vremena sjeverni dio tribine bio - bez šiljaka. Napokon!

Svi šiljci bit će uklonjeni do današnje utakmice protiv Istre koja u Poljudu počinje u 17 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to na sjeveru. Zapad i istok imat će dotjerane ograde, kad se stignu... Na sjeveru se pak jučer užurbano radilo.

Jasna je poruka: navijači su prijatelji kluba, i te kakvi. I nikakvi šiljci koji zlokobno strše u prostor za publiku nikome nisu potrebni.

U redu, djelovali su kao upozorenje da se ne može tek tako lako preskočiti ogradu i utrčavati u teren. No, tko bi to uostalom i htio?!

Dobro, lani se protiv Rijeke jedan momak odvažio utrčati, a šiljci ga nisu spriječili. Još jedan dokaz da šiljci ne trebaju.

A uklanjanje šiljaka je nedvosmisleni potez dobre volje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hajduku su primjerice 2000. godine imali problema kad se učestalo prodiralo sa sjevera u igralište, bilo je i prekinutih utakmica, protiv Šibenika i Dinama... Nakon toga su ograde učvršćene. Postavljeni su i šiljci.

Međutim, sad je vrijeme da se šiljci skinu i ukinu, rekosmo da su očito dokaz dobre volje u Hajduku spram navijača, te golemog povjerenja u prožimanju najvatrenijih navijača sa sjevera s funkcionerima i upravom kluba.

Naglasimo, šiljci nikome ne trebaju. I to je potez za svaku pohvalu.

Inače, u Hajduku su u tijeku veliki infrastrukturni zahvati, od popravljanja zahoda o čemu smo već izvještavali do niza popravaka i radova: od pomoćnih terena koji niču na južnoj strani, do niza manjih, ali važnih infrastrukturnih radova s kojima će se dobiti ambulanta, učionica, oružarnica, a sve za potrebe Akademije.

Zahvati i na ogradi uz igralište glavne nogometne scene svakako spadaju i u tu domenu ukupnog dotjerivanja Poljuda.

slobodna dalmacija

Vezani članci