Odlična atmosfera pred utakmicu sezone na Pecari, Škripari mobiliziraju navijače da dođu na tribine

Vidi originalni članak
Susret protiv ''Plavih s Grbavice'' uvijek je plijenio veliku pozornost u Širokom Brijegu, a ovoga puta na poseban način jer momčad s Pecare kroz najmasovnije bh. klupsko natjecanje traži izlazak na europsku scenu.

Susret između Širokog Brijega i Željezničara igra se u srijedu na Pecari s početkom u 18 sati. Kako se radi o veoma važnom susretu, iz kluba pozivaju sve svoje navijače da nas dođu podržati na putu prema konačnom cilju. Za navijače Širokog bit će otvorene sjeverna i južna tribina, dok će stotinjak navijača Željezničara biti smješteno na istoku. Cijena ulaznice je, kao i obično, pristupačnih 5 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve one koji ne budu mogli u srijedu nazočiti susretu na Pecari, izravan TV prijenos osigurala je Naša TV.

Inače ovih dana u Širokom vlada odlična atmosfera pred ovu važnu utakmicu a vjerni navijači Škripari stvaraju pravo navijačko raspoloženje pa će u ponedjeljak (večeras), 10.04.2017., 20:00 sati - Prigodno druženje u prostorijama kluba navijača Škripari.
Utorak, 11.04.2017., 20:00 sati - Skup u prostorijama kluba navijača Škripari gdje pozivamo sve navijače da dođu sa svojim limenim ljubimcima te da se uputimo u zajednički karusel po gradu. Šalovi i zastave obavezni! Polazak karusela u 21:00 s Pecare!
Srijeda, 12.04.2017. Polufinale Kupa: NK Široki Brijeg - FK Željezničar Dođite što ranije i ne štedite svoja grla. Pomozimo našim igračima da spase ovu sezonu i da ih poguramo ka finalu kupa i na kraju krajeva da trofej završi u vitrinama Pecare. Svi na sjever, Škripari pozivaju na navijačku mobilizaciju a sasvim je sigurno da će stići i navijači Širokog iz okolnih hercegovačkih ali i dalmatinskih gradova.

ABCportal.info

Vezani članci