FOTO/VIDEO  Novo pojačanje Zrinjskog: Predstavljen Amer Bekić

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Riječ je o Ameru Bekiću bivšem igraču FK Sloboda. Ameru je 18. godina, a već sa 16. je nastupao za prvu momčad Slobode.  U prošloj sezoni nastupao je za juniore Slobode, ali je skupio i 20. nastupa za prvu momčad. Član je juniorske nogometne reprezentacije BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HŠK Zrinjski Ante Vidačak je kazao kako je Zrinjski sve ovo vrijeme pregovarao sa 10-tak napadača ali da je konačnu i završnu riječ imao šef prve momčadi Slaven Musa koji je inzistirao da se Amer Bekić dovede u redove Plemića. Zadovoljni smo ishodom pregovora i Amer Bekić će nositi dres Zrinjskog u naredne 3 sezone, rekao je Vidačak.

Zadovoljstvo dovođenjem ovog mladog napadača nije krio ni Slaven Musa koji je kazao  kako će Zrinjski ove godine imati mlad napadački dvojac. Pehar i Bekić su sadašnjost i budućnost ove momčadi, istakao je Musa.

Amer Bekić je kazao kako dolazi u dobro urganiziran klub koji je pratio kroz protekle sezone. Sloboda mi je ponudila ugovor, ali teška financijska situacija i konkretnija ponuda Zrinjskog su bili razlog mog dolaska u redove Plemića. Na meni je da zabijam golove i bio bi zadovoljan na kraju sezone sa brojem pogodaka Lendrića koji je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac Premijer lige.

Vezani članci