NK Sloga: Od ponedjeljka u sastavu istinska pojačanja ekipe

Vidi originalni članak
...gdje se upravo naredne godine očekuje daleko najteže prvenstvo od formiranja ovog natjecanja.

Upravo zato će puno ovisiti o načinu na koji će se momčad sklopiti u narednom periodu, prvenstveno od početka priprema u ponedjeljak 29. lipnja (10 sati) kad će trener Damir Vučić obaviti prozivku nogometaša. Naime, iako je Sloga bila jako dominantna u Drugoj ligi FBiH Jug, imala impresivnu statistiku sa 20 pobjeda, 5 remija i samo jednim porazom, uz izvrsnu gol razliku od 101:12, u klubu su svjesni da će taj sastav trebati dodatnu kvalitetu za viši rang iz kojeg naredne sezone teoretski može ispasti i do devet klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U pregovorima smo s pojačanjima, ali je sigurno da nećemo žuriti s dovođenjem novih igrača kako bi smanjili mogućnost pogrešaka u selekciji. Oprezno ćemo dovoditi nove nogometaše, rekao je tajnik Sloge Željko Rašić.

Prva prinova Sloge je mladi golman Petar Barukčić (17 godina) i u narednoj sezoni će činiti konkurenciju Slavenu Hrstiću i Antoniju Brkiću koji su iznijeli posljednju godinu na ovoj poziciji.

- Došao sam iz Odžaka koji se prošle sezone natjecao u Drugoj ligi FBiH Sjever, to mi je matični klub. Nadam se da ću se izboriti za svoju poziciju u momčadi te da će klub ispuniti svoje ambicije u sljedećoj sezoni, izjavio je Barukčić.

Za Ljubušake je važno da je većinski dio igračkog kadra iz prošle sezone sačuvan, a istinska pojačanja u Slogi očekuju od ponedjeljka, odnosno na početku priprema koje će kompletne obaviti na stadionu Babovac. Za pripremu će imati nekih 40-tak dana jer prema kalendaru natjecanja start Prve lige FBiH je zakazan za 8./9. kolovoza.

- Liga je veliki izazov po pitanju trenerskog i igračkog posla, ali mi smo svjesni svojih prednosti i nedostataka te sukladno tome činimo sve, radimo punim kapacitetom i nadamo se da će to donijeti određenu kvalitetu. Ozbiljni smo u pripremi za ono što nas očekuje, a to su prave utakmice, rekao je trener Sloge Damir Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnevni list

Vezani članci