NK Široki Brijeg: Trener Slaven Musa ima 25 kandidata za Grbavicu

Vidi originalni članak
- Zato će u ponedjeljak i utorak biti treninzi ujutro i poslijepodne, a nakon toga do utakmice na Grbavici trenirat ćemo jednom dnevno, rekao nam je tada trener Slaven Musa.

Bez velikih promjena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u utorak ujutro, u vrijeme treninga sreli smo Musina pomoćnika Marija Bazinu koji nam je rekao:

- Neznatno smo mijenjali plan. U ponedjeljak smo imali dva treninga, danas samo jedan, a u srijedu opet dva. Ne, nema tu dramatičnih i nikakvih velikih promjena:

- Danas ćemo trenirati u 16 sati kako bismo što bolje uskladili termin s onim utakmice protiv Željezničara. Svi igrači su raspoloženi, odmorni i zdravi. Nadam se kako su "očistili glave", to je važnije nego se riješiti fizičkog umora pred utakmicu. Sigurno ćemo u susret protiv Željezničara ući maksimalno "našpanovani" nakon dugačkih priprema. Protivnika dobro poznajemo, ali i oni poznaju nas. Nema se tu što kriti. Nismo planirali analizirati neke snimke starih utakmica jer Željezničara smo dva puta gledali na utakmicama u Antalyji, kao što su i oni gledali nas. Kod njih će u sastavu biti niz novih igrača. Obje će momčadi u derbi ući sa svojim ciljevima i željama. Željezničar ima svoje male prednosti, mi svoje. Isto je tako i s malim manama. Možda je na njima veći pritisak zbog punih tribina i euforičnog ozračja među navijačima. Ali, ne mislim da je to osobito važno i presudno, kaže Musa koji je posebice zadovoljan činjenicom da nema ozlijeđenih igrača.

Kandidati

Znači, u "rosteru" je 24 igrača: Soldo, Bilobrk, Marić, Ćorić, Karačić, Brekalo, Bralić, Pandža, Marković, Barišić, Sesar, Kožul, Landeka, Kožulj, Pehar, Baraban, Ćorluka, Menalo, Ajayi, Crnov, Wagner, Ivanković, Krstanović, Kresinger, Buhač. Samo je Špikić izvan pogona, no i on je potpuno zdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko KNEZOVIĆ (Večernji list)

Vezani članci