NK GOŠK-NK Hajduk 1:1

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Samu utakmicu došlo je pogledati oko dvije tisuće navijača od kojih su neki potegli iz Dubrovnika, Trilja, splitskih Pujanki, Sućidra uz domaće iz Gabele, Čapljine i Stolca. Susret je prošao u revijalnom tonu, a krajnji rezultat bio je 1:1. Oba pogotka pala su iz jedanaesterca. Poveo je Hajduk golom Ahmada Sharbinija na kojem je u 58. minuti izborio najstrožu kaznu.

Nekoliko minuta kasnije slična situacija se dogodila na suprotnoj strani. James je srušio Karića koji je izveo jedanaesterac i poravnao rezultat. Hajduk je, mora se priznati igrao sa 50-60 posto svoje snage i unatoč tome bio je bolja momčad na terenu. Domaći igrači su također pružili dobar otpor "bijelima" i pred sam kraj susreta mogli su doći do pobjede da je udarac Armina Helvide bio malo precizniji. U prvom dijelu Hajduk je bio mnogo dominantniji ali pokušaji Brkljače i Ahmada Sharbinija koji su se najviše isticali, nisu rezultirali pogotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu bila je ovo utakmica koja je završila na obostrano zadovoljstvo. Što se tiče Hajduka ovo je bila odlična proba prije derbija s Dinamom na Poljudu. Oba kluba se nadaju da njihova suradnja neće stati na ovome. Čelnici GOŠK-a iz Gabele su već sada uputili Hajduku pozivnicu za Memorijalni turnir Andrije Ankovića. Nadaju se da će sljedeće godine Hajduk ipak naći vremena za njih i svojim dolaskom razveseliti brojne navijače koje "bijeli" imaju u ovom malom mjestu.

SASTAVI:

HAJDUK: Stipica, Milićević, Maloča, Lima, James, Luštica, Brkljača, Sarić, Anas (od 45. Pešić), Vuković (od 45. Pešić), Ahmad

GOŠK: Schreng, Žderić, Šabanović, Kojić, Helvida, Mus, Bošnjak, Šiljak, Ćulum, Karić, Dudić

tekst i foto: dalmacijanews

Vezani članci