Nino Raspudić: Oduševljen sam igrama i rezultatima Zrinjskog

Vidi originalni članak

Kako komentirate da je Zrinjski dva kola prije kraja Premijer lige na korak od titule?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljen sam igrama i rezultatima Zrinjskog, postoji ta scena u Zagrebu, Slaven Knezović i ja smo neformalni veleposlanici Zrinjskog . Držimo se, pratimo utakmice, a pogotov sjajan je onaj obrat protiv Širokog i ja sam u tom trenutku osjetio da nam je titula u rukama. Nadam se sada pobjedi nad Mladosti kući, a onda protiv Veleža odigrati jednu relaksiranu neodlučenu utakmicu, ali ni pobjeda ne bi bila loša kao šećer na kraju prvenstva.

Evo posljednjih dana iz nekih krugova kolaju priče o nekakvim namještanjima utakmica?

Ne to nema veze sa istinom. Zrinjski igra odlično i draga mi je ta opća atmosfera u klubu, a ono što je odlično jeste atmosfera na stadionu gdje na utakmice dolaze starci, djeca i žene. Mostar ima nogometnu publiku, Zagreb to nema. U Zagrebu roditelji više nemaju običaj doći sa djecom na utakmicu zbog svega što se tamo dešava, a Mostar ima jednu odgojenu nogometnu publiku i užitak mi je kada god sam tu otići na utakmicu. Nastranu ljubav prema klubu, ali to je jedna vrijednost u gradu otići pogledati utakmicu Zrinjskog.

Da li je danas ponos biti navijač Zrinjskog u Zagrebu?

Apsolutno. Ja sam čak svom jednom dragom susjedu s kojim gledam utakmice u zgradi u Zagrebu koji je navijač Širokog ujutru na vrata nalijepio natpis:  Su čin pritite? Tako da se taj rat parolama Ultrasa i Škripara prenio na Gornje Svetice u Zagrebu. Poslije smo ipak zajedno proslavili pobjedu Zrinjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HERCEGOVINA.info

Vezani članci