FOTO  Nenad Gagro: Ponosni smo na način kojim smo Zrinjski predstavili u Italiji

Vidi originalni članak
Nažalost primili su pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade,te se na koncu morali zadovoljiti neodlučenim rezultatom protiv juniora okruga Lazio , i drugim mjestom u skupini.

Vodili smo 2:0 nakon prvog poluvremena, a drugi pogodak smo primili u 3. minuti sudačke nadoknade. Dečki su odigrali odličnu utakmicu, i još smo osim dva postignuta pogotka imali i 3. čista zicera. Gledatelji su bili baš zadovoljni našom igrom, što su nam poslije potvrdili i treneri suparničke ekipe. Ostaje malo žaljenje zbog propuštene mogućnosti igranja u finalu, ali smo i ponosni na način kojim smo predstavili klub na ovom turniru, rekao nam je trener Plemića Nenad Gagro nakon današnje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne treba zaboraviti da su mladi Plemići u  putu proveli 21h,  pa su odigrali dvije utakmice u dva dana. Realno gledajući ovo je veliki rezultat kada se zna da za ovu reprezentaciju Lazia igraju igrači koji su pod ugovorima sa prvoligaškim klubovima, i koji  igraju na posudbi u seniorskom uzrastu. Ne treba smetnuti ni to da su imali i tri igrača  rođena 1997. godine, što ovom ovom rezultatu Zrinjskog pridonosi još veći značaj.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci