FOTO/VIDEO  Navijači Zrinjskog grme ulicama Birminghama, krenuli prema Villa Parku

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nešto više od 700 navijača HŠK Zrinjski bit će večeras na Villa Parku gdje će bodriti svoju momčad u susretu 2. kola grupne faze Konferencijske lige gdje Zrinjski gostuje kod Aston Ville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je sigurno najveća utakmica u klupskoj povijesti, pa je stoga ni oni najvjerniji navijači koji su bili u prilici nisu željeni propustiti.

Navijači Zrinjskog Birminghamu

Upaljene su i bengalke

Tijekom popodneva, navijači Zrinjskog počeli su se skupljati u samom središtu Birminghama gdje se u dobroj atmosferi uz pjesmu i poneko pivo zagrijavaju za utakmicu.

"Pred nama je najveća utakmica u povijesti kluba. Svi smo privilegirani što smo dio povijesti. Razmišljaš o utakmici i boli te glava od kvalitete, ali to je privilegija da te boli glava. Koliko bi trenera i klubova dalo novaca da budu u našoj poziciji?", izjavio je uoči utakmice trener Plemića Krunoslav Rendulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zrinjski je vodeći na ljestvici nakon što je u prvom kolu svladao u čudesnom preokretu AZ Alkmaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pomalo je nestvaran ta ljestvica, gdje smo mi prvi, a Aston Villa zadnja, ali tek smo na početku. Naš je cilj uhvatiti što više bodova, tri smo ulovili, a ja sam uvjeren da nećemo ostati na tome", kazao je Rendulić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O Aston Villi je kratko dodao:

"Ako su sposobni dati Brightonu šest golova onda vam je jasno o kakvoj se kvaliteti radi".

Utakmica na Villa Parku igra se s početkom u 21 sat uz izravan prijenos na Arena Sport.

Vezani članci