Navijači pod okriljem noći stigli u Čatež i upitali 'Vatrene': Zašto nam okrećete leđa i odbijate nas pozdraviti?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Neki regularni hodočasnci na gostovanja nacionalne momčadi u nedjelju kasno navečer stigli su u Čatež da bi Slavenu Biliću i društvu postavili ova i još nekoliko škakljivih pitanja, piše jutarnji list.

Doznajemo da je navijačku delegaciju predvodio Krunoslav Grlević, šef navijačke skupine ‘Uvijek vjerni'. Navijače je dočekao izbornik Bilić u društvu kapetana Darija Srne, pomoćnika Nikole Jučevića i glasnogovnorika Davora Gavrana. Navijači su razgovor otvorili pomalo revoltirano, nisu od prve prihvatili Srninu argumentaciju da su igrači na Malti okrenuli leđa fanovima zato što su tijekom utakmice s tribine letjele motivirajuće parole poput ‘igrajte pederi' i ‘j... vas Mamić'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu svi navijači u istom košu, vrijeđala vas je jedna skupina. Bilo je tamo i roditelja s djecom čiji ste idoli", čulo se s druge strane stola. Rječnikom političkih komunikea, bio je to plodan i otvoren razgovor u kojem su se obje strane suglasile o nužnost bilateralne suradnje. Sugovornici su se razišli u pomirljivom raspoloženju. Sljedeći čvenk je u utorak na Maksimiru, tada ćemo saznati jesu li ratne sjekire zaista zakopane...

Vezani članci