Može li Široki Brijeg napokon slaviti protiv Sarajlija?

Vidi originalni članak
... protiv sarajevskih klubova, a u dosadašnjih pet nastupa imaju katastrofalan skor - jedan remi i četiri poraza uz gol razliku 1:7!

Naime, NK Široki Brijeg je jesenas odigrao jednu utakmicu s predstojećim suparnikom i na Koševu izgubio sa 2:0 takorekuć bez ispaljenog metka, jer za tih 90 minuta igrači Gorana Sablića nisu stvorili nijednu pravu priliku, dok su protiv Željezničara igrali dvije utakmice Kupa i dvije u sklopu tekućeg Prvenstva, ali se također nisu proslavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dvoboj sa Željom bio je onaj prvenstveni na Grbavici kada je završilo bez pogodaka, no zato je Željezničar slavio na Pecari 2:1, a isto tako u utakmicama Kupa 1:0 na Pecari i 2:0 na Grbavici.

Stoga se mnogi u Širokom Brijegu pitaju je li došlo vrijeme za jedan trijumf nad sarajevskim klubovima? Ako vratimo film malo duže u prošlost prisjetit ćemo se kako Širokobriježani i sa Željezničarom i sa Sarajevom u međusobnim službenim nastupima imaju pozitivan skor, no ove sezone to nije tako.

Bivalo je u toj prošlosti sezona kada su Širokobriježani na ljestvici bili dosta lošije plasirani od dva sarajevska kluba, no po nekom nepisanom pravilu u međusobnim dvobojima nisu loše prolazili.

Protekla polusezona zapravo je u povijesti širokobriješkog kluba najlošija kada se gleda ostvareni skor s klubovima iz glavnoga grada, pa eto neka i to saznanje posluži kao dodatni motiv Luki Menalu, Dini Ćoriću, Joji Barišiću i ostalim igračima ovoga kluba, koji protiv Sarajeva, ipak, baš kao i njihovi vjerni navijači, očekuju i priželjkuju puni plijen, piše portal Jabuka.tv.

Vezani članci