FOTO  Mostar: Željko Tomić imenovan povjerenikom navijačke Udruge Uvijek Vjerni

Vidi originalni članak
On je tu dužnost povjerenika preuzeo od Borisa Stanića koji je zbog osobnih razloga napustio to mjesto.

U tu svrhu u Mostaru je boravio predsjednik Udruge Uvijek Vjerni Ilija Perković  . Evo što su za naš portal izjavili Ilija Perković i Željko Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno smo se opet sreli u Mostaru povodom nekih izmjena koji se tiču našeg najljepšeg i najvećeg grada u Hercegovini. Dobili smo novog povjerenika za ovaj dio Hercegovine i to je naš Željko Tomić koji prati reprezentaciju od samog početka. Vjerujemo i znamo da će on svim srcem prionuti ovom poslu i ne sumnjamo u uspjeh njegovoga rada.Ovom prilikom bi se zahvalio i Borisu Staniću koji je do sada obnašao tu dužnost. Moramo ga pohvaliti za njegov doprinos, pogotovo u tim počecima kada je i bilo najteže.On je i dalje naš član, i dalje od njega očekujemo pomoć, ali iz zdravstvenih razloga ne može se 100% baviti tim poslom povjerenika Udruge, rekao nam je Ilija Perković.

Hvala svima koji su mi ukazali povjerenje i iskreno se nadam da ću to povjerenje i opravdati. Ovim putem pozivam i sve one koji žele da se učlane u Udrugu Uvijek vjerni da nam se pridruže, te da posjete našu Internet stranicu na kojoj se mogu naći sve potrebne informacije, izjavio je Željko Tomić.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci