Modrić: Volio bih igrati protiv Argentine

Vidi originalni članak

Luka Modrić je optimist što se tiče oba nastupa Vatrenih u ovom tjednu i ne strahuje od mogućeg rezultatskog kraha reprezentacije koja je u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujem da će ostaviti dobar dojam. To im je velika prilika za dokazivanje. Mislim da nemaju nikakvog straha i da će pružiti dobru partiju, a navijat ćemo svim srcem da izvuku i dobar rezultat. Očekujem da će pružiti dobar otpor, rekao je Modrić kod kojeg, kao i kod ostalih suigrača, ipak postoji žal što neće dobiti priliku odmjeriti snage sa svjetskim doprvacima.

Bilo bi fenomenalno odigrati jednu veliku utakmicu protiv Argentine. Sjećam se svog debija i bilo bi lijepo opet zaigrati protiv njih. No, takva je izbornikova odluka i nadam se da će nam taj odmor, to neigranje, pomoći da se dobro osvježimo i pripremimo za nedjelju.

U dvoboju protiv Talijana na San Siru, Modrić će već prema običaju imati jednu od ključnih uloga, a posao će mu biti nešto lakši s obzirom da će domaćin biti bez Andree Pirla.

On im je praktično najbitniji igrač za organizaciju igre i sigurno je da će im puno nedostajati. Većinom je bitka u sredini ta koja odlučuje, daje ravnotežu i premoć ekipi. No, mi moramo svi biti na nivou, ne samo sredina, ako mislimo ostvariti dobar rezultat, zaključio je Modrić.

izvor: hrt.hr

Vezani članci